Barkruk Luxe

117,06

Wit leren Barkruk voor in de kantine op het kantoor. Te bestellen via webshop. Gratis levering en uit voorraad leverbaar. Shop nu!

Uitverkocht

EAN: 8719756811267 Artikelnummer: VD-BS03ZW Categorieën: , Tags: , , , , ,

Beschrijving

Barkruk Luxe

Een barkruk hoort niet alleen in een kroeg, maar ook in een mooie woonkamer. Vooral een dergelijke bijzondere barkruk van PU kunstleer zoals de Barkruk King maakt een woonkamer direct exclusiever! Met deze kruk kan men gezellig aan een hoog tafeltje gaan zitten of misschien zelfs aan de eigen bar thuis?
De hoogte van de Barkruk King is individueel verstelbaar, daardoor is de kruk flexibel te gebruiken en maakt het voor iedereen mooi om te zitten. Aan het verchroomd onderstel bevindt zich een aparte plek om de voeten comfortabel te laten rusten en is verwerkt met een trompetvoet die voor goede stabiliteit zorgt. De Barkruk King wordt per 2 verpakt. Met deze kruk kan men gezellig aan een statafel gaan zitten of misschien zelfs aan de eigen bar thuis? 
De hoogte van de Barkruk Luxe is individueel verstelbaar, daardoor is de kruk flexibel te gebruiken en maakt het voor iedereen mooi om te zitten. Aan het verchroomd onderstel bevindt zich een aparte plek om de voeten comfortabel te laten rusten en is verwerkt met een trompetvoet die voor goede stabiliteit zorgt. De Barkrukken worden per 2 verpakt.

Kleur: wit of zwart

Materiaal: PU kustleer zitting – Verchroomd onderstel (in hoogte verstelbaar, met trompetvoet)

Afmetingen: Diepte: 60 cm – Hoogte: 78 cm – Breedte: 53 cm

 
 

 

Merk

Kantoormeubelen Plus

Extra informatie

Gewicht 25 kg